Bisnis

Kelajuan Tinggi Internet Untuk Syarikat

Namun, jika ia ada di kawasan anda, Mediacom adalah salah satu yang terbaik murah penyedia Internet, dengan perkhidmatan bermula pada hanya $20 per bulan. Hanya tahu itu murah Mediacom pelan mengandungi hanya 60 AS dari data, dan jika anda melebihi batas, anda boleh menambah hingga $ 50 untuk anda rang undang-undang. Lebih banyak data yang ada dengan lebih tinggi peringkat pelan-pelan, sehingga 6,000 AS, tetapi tidak Mediacom merancang menawarkan tanpa had luar perkhidmatan Internet. Untuk membantu anda mempersempit ke bawah potensi anda pilihan, kita ada di bawah pilihan kita untuk yang terbaik luar penyedia internet. Yang dipilih vendor dipilih berdasarkan faktor seperti adanya, harga, data topi, dan kepuasan pelanggan.

Ini modem sama ada boleh terhubung langsung ke alat atau digunakan untuk menghantar isyarat Wi-Fi yang lain peranti boleh sambungkan. DSL Internet adalah yang terbaik bagi mereka dalam masyarakat luar yang boleh dipercayai dan mampu sambungan internet. Karena DSL menggunakan ada talian telefon untuk menyediakan perkhidmatan, penyedia boleh menyimpan harga rendah dan konsisten. CenturyLink, untuk contoh, menawarkan seumur hidup jaminan harga untuk perkhidmatan DSL. Beberapa orang hanya boleh menggunakan telefon bimbit mereka merancang untuk internet, tapi kebanyakan dari kita perlukan yang lebih kuat rumah sambungan internet. Ini rancangan mempunyai kelajuan sehingga 1,000 Pengguna, jadi kalian boleh menyambung beberapa peralatan di sekitar rumah anda tanpa risau tentang nama atau glitchy video panggilan.

Tidak, satelit Internet tidak lebih cepat daripada kabel atau serat Internet, walaupun ia boleh lebih cepat daripada dial-up dan beberapa DSL pembekal. Tetapi, ia cukup cepat untuk paling dalam aktiviti-satelit Internet perkhidmatan boleh sokongan e-mel, streaming, media sosial, dan video persidangan. Internet satelit hampir selalu lebih lambat daripada kabel atau serat penyedia Internet. Di samping itu, perkhidmatan satelit biasanya batas jumlah kelajuan penuh data, anda boleh mendapatkan setiap bulan, menyebabkan throttles dan lembap kelajuan. Sama dengan satelit Internet, Naik Jalur talian darat Wi – Fi tidak memerlukan sambungan langsung ke rumah, jadi ia adalah yang mudah untuk orang-orang di luar kawasan di mana kabel, serat dan juga talian telefon tidak cukup.

Bagaimanapun, tidak seperti beberapa satelit pelan Internet, Naik Jalur menawarkan kecepatan hingga 50 Pengguna, campur untuk perjudian online dan benar-benar tidak terhad data pilihan pada harga yang agak rendah. Anda boleh mempunyai seorang Wi-Fi tanpa penyedia Internet, tetapi anda tidak dapat terhubung ke Internet. Banyak orang menggunakan istilah-istilah ini seiring berarti sambungan Internet, tetapi Wi-Fi hanya satu wireless alternatif untuk menghubungkan komputer ke rangkaian tempatan. Jika anda memiliki pilihan antara satelit internet atau tetap akses internet, anda mungkin mendapatkan lebih banyak data untuk anda buck dengan memilih untuk tetap akses Internet. Banyak darat merancang menawarkan lebih tinggi data topi atau tanpa had data dan biasanya lebih murah daripada Internet satelit perkhidmatan. Untuk lebih lanjut di darat Internet, melihat yang terbaik di talian tetap penyedia untuk luar bandar.

Sebagai penyedia Internet, kita dapat menawarkan sebuah kelajuan tinggi sambungan yang menawarkan bereputasi kelajuan terima kasih untuk kami kabel optik fiber Internet. Bergantung pada bagaimana anda menggunakan Internet, kami akan membantu anda memilih Internet pakej yang sesuai untuk keperluan anda. Kini, anda memerlukan sambungan jalur lebar, ada darat seperti kebanyakan NBN sambungan atau tanpa wayar seperti bergerak jalur atau rumah wireless jalur untuk mengakses internet di rumah anda. Setelah anda telah dipilih apa jenis jalur yang anda inginkan di rumah anda, anda dapat terhubung ke Internet sama melalui Wi-Fi signal dipancarkan oleh anda modem atau router, atau melalui kabel terhubung ke modem anda atau router. Dalam hal jalur dengan teknologi bergerak, bergerak rangkaian menyampaikan jalur yang sama untuk anda untuk modem di dalam rumah.

Viasat rancangan yang tidak Terhad tidak mempunyai data keras topi, tapi lembut topi, yang berarti anda data mungkin perlahan setelah kau mencapai jumlah yang ditetapkan. Pelanggan dengan perniagaan satelit pelan internet juga mendapatkan lebih cepat perbaikan dan yang lebih tinggi keselamatan ciri-ciri dari kediaman pelanggan. Untuk lebih maklumat pada perniagaan pelan-pelan, lihat ourViasat untuk Perniagaan ReviewandHughesNet Kajian Perniagaan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button